Google+ Badge

luni, septembrie 23, 2013

provocare neasteptataO familie care locuia intr-un apartament luxos din New York, a gasit intr-o zi in cutia postala doua bilete pentru un mare spectacol ce urma sa fie prezentat pe Broadway. Acestia au fost foarte surprinsi pentru ca nu stiau cine este binefacatorul acestei mari surprize.
Fara sa intrebe pe cineva, cand a venit ora spectacolului, acestia s-au grabit sa fie la timp la ora deschiderii si sa afle care dintre prietenii lor au fost asa de generosi. La acel spectacol insa n-au intalnit pe niciunul dintre prietenii lor, de aceea curiozitatea lor a ajuns si mai mare. In timp ce se intorceau spre casa, acestia se tot intrebau:Oare cine sa ne fi facut acesta surpriza?
Ajunsi acasa au observat insa de la intrare ca intreaga casa era ravasita, iar toate lucrurile de valoare nu mai erau. Cand au mers in sufragerie au vazut ca bijuteriile disparusera iar vesela argintata nu mai era. In locul televizorului au gasit un bilet pe care scria: acum ati aflat cine v-a pregatit surpriza!

Diavolul ofera placerile de o clipa ale acestei lumi, dar ne rapeste valorile vietii . Pentru a nu ajunge sa cunosti din proprie experienta urmarile jafului produs de diavol, fii atent la ofertele lui!
Trimiteți un comentariu