Google+ Badge

miercuri, mai 16, 2012

vorbe calde 2

“Scopul vieţilor noastre este acela de a spori valoarea oamenilor din această generaţie şi a celor care va urma.”
                                                                                                                                       Buckminster Fuller

“Fiecare dintre noi venim pe acest pământ cu talente înnăscute, lucruri la care suntem buni în mod natural. Aceste daruri îţi sunt date cu un motiv: pentru a le utiliza şi a le împărtăşi celorlalţi. Studiile arată că cei mai fericiţi oameni sunt cei care îşi folosesc la întregul lor potenţial talentele naturale. Prin urmare, o parte a misiunii tale în viaţă trebuie să fie împărtăşirea talentelor şi valorii tale unui număr cât mai mare de oameni.”
T. Harv Eker

Poţi face ca sfârşitul săptămânii de lucru să fie sfârşitul “muncii” pentru totdeauna. Ceea ce numim “muncă” poate şi ar trebui să fie o bucurie. Ar putea fi aşa pentru tine începând de acum – indiferent de ceea ce faci. Pur şi simplu consideră că munca zilnică a mâinilor tale este calea care te duce unde vrei tu să fii. Apoi, fii recunoscător că viaţa ţi-a dat aceasta cale.

În fiecare clipă, prin gândurile, emoţiile, vorbele, faptele tale, creezi povestea vieţii tale. Este ea aşa cum îţi doreşti? Manifeşti prin toate acestea ceea ce e în armonie cu esenţa fiinţei tale? Aduce frumos în lume? Crează bogăţie în inimile celorlalţi? Ce altceva mai poţi face pentru a colora şi înveseli experienţa pe care o ai aici pe pământ?


Trimiteți un comentariu