Google+ Badge

miercuri, noiembrie 24, 2010

frica de singuratate

   "Singuratatea este cel mai profund adevar despre conditia umana!Omule este singurul care stie ca este singur.",spunea Octavio Paz.
   Calatoria fiecaruia prin viata poate dura mult.Uneori calatoresti singur, alteorisunt si altii care te urmeaza si iti fura inima.Si poti ajunge la destinatia finala fara sa fi tu, sa nu semeni cu tine.Odata ce te pierzi pe tine insuti nu mai ai decat doua optiuni:sa gasesti persoana care erai mai inainte sau sa pierzi acea persoana definitiv.
   Uneori trebuie sa stai departe de persoana care ai fost si sa-ti amintesti de persoana care trebuia sa fi.Persoana care voiai sa fi.Persoana care esti.
  Uneori devii ata de abatut incat nu mai vezi nici o cale. Ce trebuie sa faci atunci?Sa te dai batut?Sa renunti?NU!
   Atunci cand ai inima ranita, trebuie sa te lupti ca sa fi sigur ca inca esti in viata.Pentru ca esti.Si aceasta durere pe care o simti  este viata.Confuzia si teama sunt acolo pentru a-ti aminti ca undeva in locurile acelea este ceva mai bun.Si asta este ceva pentru care merita sa lupti.
   In timp ce noi luptam din greu sa obtinem lucrurile pe care ni le dorim, lucrurile care credem ca ne vor face vietile mai bune,bani,popularitate,faima,ignoram ceea ce conteaza cu adevarat,lucruri simple precum iubirea, familia, prietenia.Lucruri pe care probabil le avem deja.
Trimiteți un comentariu