Google+ Badge

luni, octombrie 11, 2010

drumul pierdut

    Hansel i-a spus lui Gretel : "haide sa lasam in urma firmiturile astea de paine, pentru  a gasi impreuna drumul spre casa.Pierzand drumul va fi lucrul cel mai crud."
    In ultima vreme eu mi-am pierdut directia.Si sa-ti pierzi directia intr-o calatorie este un lucru  nefericit.Dar sa iti pierzi motivul pentru care calatoresti este un destin mult mai crud.
    Viata e scurta si ...cum spunea Stephen King  "timpul este cel care ne ia totul.Indiferent daca vrei sau nu.Timpul ia totul si il poarta departe si intr-un final ramane doar intunericul.Uneori gasim pe altii in intuneric,insa uneori ... ii pierdem din nou."
    Calaltoria fiecaruia dintre noi in aceasta viata poate dura mai mult sau mai putin.Uneori calatoresti singur.Alteori sunt si altii care te urmeaza.Si poti ajunge la destinatie fara sa fi tu,sa nu semeni cu tine.Si o data ce te pierzi pe tine insuti, nu ai decat doua optiuni: sa gasesti persoana care erai inainte, sau sa pierzi acea persoana definitiv.
    Uneori trebuie sa stai departe de persoana care ai fost si sa iti amintesti de persoana care trebuia sa fi.
    George Bernard Shaw  : " Sunt doua tipuri de tragedii in viata - una este sa iti pierzi ceea ce inima ta isi doreste ,iar alta este sa obtii asta."
    Oare sa fie tragedie si obtinerea dorintelor?
Trimiteți un comentariu