Google+ Badge

marți, octombrie 19, 2010

continua drumul

    Sunt momente in viata noastra cand ne gasim pe un drum transversal.Speriati, confuzi, fara o harta asupra noastra.Deciziile pe care le luam in acele momentene pot defini tot restul vietii.Desigur, atunci cand ne confruntam cu necunoscutul, majoritatea dintre noi preferam sa ne intoarcem, sa mergem inapoi.Din cand in cand, oamenii aspira la ceva mai mult, ceva gasit chiar mai presus de vitejia si curajul de a lasa  pe cineva sa te insoteasca, ori de a acorda cuiva o a doua sansa.Asta inseamna ca trebuie sa faci o schimbare.
    Pana cand nu infrunti toate greselile pe care le-ai facut, nu te vei schimba niciodata.Oamenii nu se schimba, dar se pot schimba.Nu se schimba pentru ca e mai usor asa.Mereu asteptam ca vietile noastre sa inceapa, ca si cum ...ne imaginam ca vom fi altfel intr-o zi.Trebuie sa pierdem ceva sau pe cineva?NU. Si atunci ce mai asteptam?
    Tot ce avem este prezentul. Si nu trebuie sa fugim de asta.Trebuie sa mergem mai departe.Spre orice ne face fericiti.Doar sa o facem.Traieste momentul pentru ca restul e incert.Profita de ceea ce este chiar in fata ta.
Trimiteți un comentariu