Google+ Badge

duminică, octombrie 05, 2008

pentru locuinta noastra


In prezent oamenii doresc o locuinţă care să le reprezinte personalitatea si caracterul.Fiecare are o anumită viziune asupra culorii pereţilor,mobilierului si obiectelor necesare locuinţei,pentru a avea un mediu favorabil în care să-şi desfăşoare activităţile zilnice.Pentru aceasta va oferim
MOBILA LA COMANDA * NEMARC 08 *
Proiectare, executie si montaj, mobila la comanda - Design modern - Mobilier bucatarie,living,dormitor,birou,camere copii si tineret,holuri,mobilier hotel sau alte destinatii. Disponibil intr-o gama variata de culori.Este adaptabil si altor dimensiuni; acestea pot fi modificate astfel incat sa se integreze perfect in camera dumneavoastra. PRETURI ACCESIBILE(cele din imagini sunt pur orientative pe piata).PENTRU FIECARE PRODUS COMANDAT PRETUL VA FI CALCULAT IN FUNCTIE DE MATERIALUL FOLOSI ,CULOARE SI COMPLEXITATE. Materiale si accesorii de calitate(pal melaminat de 18 mm grosime,Falco-Austria,Egger –Austria,Kronospan,Thermopal-Germania,Interspan-Ungaria,feronerie Ferrari siFGV-Italia si Haefele si Blum-Austria).
Plasam in centrul atentiei clientul cu necesitatile si dorintele sale; urmărim satisfacerea acestora la un nivel înalt prin oferirea celor mai bune combinaţii de preţ şi calitate a produselor şi serviciilor comandate.Credem ca putem gasi soluţia cea mai potrivită pentru locuinţa dumneavoastră.
· Tel fix 0252.327.799
· Mobil. 0742.206.519 SUNATI ACUM !
· email – nemarc08@gmail.com

Trimiteți un comentariu