Google+ Badge

miercuri, septembrie 06, 2006Produc mobilier din pal melaminat,unicat,modular,atat pentru birouri cat si pentru locuinte, oferind pe langa o gama larga de produse si consultanta necesara amenajarii spatiului, intr-un mod cat mai modern, functional, flexibil si in acelasi timp ergonomic.
Materiile prime si materialele alese cu grija precum si accesoriile de import sunt o grarantie a calitatii produselor oferind in acelasi timp un raport calitate/pret excelent.
Materialele folosite pentru realizarea mobilierului, sunt: · Pal melaminat · Postforming · MDF · sticla · metal · lemn
Calitatea produselor, accesibilitatea lor, amabilitatea si promptitudinea noastra ne dorim sa fie cateva din ratiunile pentru care sa agreati colaborarea cu atelierul nemarc
Unul din scopurile noastre este, pe langa multumirea deplina a clientului, si optimizarea permanenta a raportului calitate / pret.
Modelam proiectele cu intentiile clientilor, astfel incat, in final, mobilierul sa detina acea tenta personalizata unica si conforma ambientului si necesitatilor fiecaruia. In acest sens, realizarea proiectelor este intotdeauna bazata pe sugestiile dvs. Notam ca, in cadrul realizarii unei lucrari, proiectarea, transportul si montajul sunt incluse in pret!
Va asteptam sa ne contactati la adresa Dr.Tr.Severin,bld.Carol I,nr.39,telefon 0742.206.519 sau e-mail:nemarc08@yahoo.com
Trimiteți un comentariu